Wie zijn wij?
De oprichters en eigenaren

Secta Medical is in 2013 opgericht door Wim Thies en Dennie Wulterkens, zorgprofessionals die zich tevens bezighouden met onderwijs in spoedeisende geneeskunde.

Wim en Dennie besloten hun krachten te bundelen en, in eerste instantie, de producten van iSimulate voor de Nederlandse en Belgische markt beschikbaar te stellen.

Inmiddels is het productportfolio van Secta Medical uitgebreid en rekent Secta Medical nagenoeg alle ziekenhuizen en ambulancediensten in Nederland tot haar clientèle. Maar ook een groot aantal medische opleiders in België, Suriname en de Nederlandse Antillen zijn inmiddels voorzien van Secta Medical producten.

secta teamfoto
Wim Thies - Secta Medical

Wim Thies

Algemeen directeur

Secta Medical mede-oprichter Wim heeft zijn carrière als ambulance-verpleegkundige voortgezet als chief-nurse op de Rotterdamse traumahelikopter. Wim is één van de grondleggers van het medisch simulatieonderwijs in Nederland. Hij is de algemeen directeur van Secta Medical en dé expert op het gebied van geavanceerde simulatoren.

Dennie Wulterkens

Dennie Wulterkens

Directeur

Secta Medical mede-oprichter Dennie heeft een brede achtergrond in de zorg als (internationaal) ambulance-, IC- en CCU-verpleegkundige. Inmiddels al vele jaren actief in het onderwijs in spoedeisende geneeskunde, heeft hij zich verder toegelegd op simulatie-onderwijs. Naast zijn werk bij Secta Medical biedt Dennie specialistische zorgopleidingen aan in zijn opleidingsinstituut QT-Time.

Martijn Boosman - SimX

Martijn Boosman

Financieel directeur en Adviseur VR & Immersive

Na meerdere bedrijven te hebben opgericht en geleid in het veld van simulatie-ondersteunde training van hulpverleners is Martijn in 2021 trotse mede-aandeelhouder geworden van Secta Medical.
Martijn is opgeleid als industrieel ontwerper aan de TU Delft. Hij ondersteunt het Secta Medical team met marketing, financiën en administratie.

Het Team

Pim Speksnijder vierkant scaled

Pim Speksnijder

Project Manager Immersive

Pim leidt Secta’s Immersive team. Met zijn jarenlange ervaring op IT en audiovisuele middelen is hij onmisbaar bij het ontwerp, bouw en klantondersteuning van de 270º en 360º immersieve trainingsoplossingen die Secta Medical haar klanten biedt. Pim leidt de bouw van de Immersive ruimtes in binnen-/buitenland.

Ronald den Dunnen vierkant scaled

Ronald den Dunnen

Senior Immersive Technician

Ronald is één van de leden van Secta’s technische team.
Vanuit zijn achtergrond in audiovisuele middelen, zag hij snel mogelijkheden voor Secta Medical en in het bijzonder de Immersive-ruimte.
Daarnaast zoekt hij altijd actief naar creatieve mogelijkheden om beeld en geluid te verbeteren. Met zijn visie en toekomstplannen kunnen we nog veel vernieuwingen verwachten.

Lisanne Thies secta medical e1653251005732

Lisanne Thies

Administratie en Logistiek

Lisanne is werkzaam in de kinderopvang en heeft in haar jeugd op hoog niveau geturnd. Sinds een aantal jaren werkt Lisanne parttime voor ons en maakt ze alle REALITi- en CTGi units voor Secta Medical. Tot 1 januari 2021 deed ze dit niet alleen voor onze klanten, maar maakte ze ook alle units voor Scandinavië en Groot-Brittannië. Sinds vorig jaar is Lisanne ook werkzaam als financieel medewerkster en is ze medeverantwoordelijk voor de invoer van onze financiële gegevens en de betalingen van facturen.

Dennis wie zijn wij secta medical scaled e1656945489770

Dennis van der Graaf

Concepting en marketing

Dennis heeft een passie voor innovatieve digitale technologieën en ziet deze in de producten van Secta Medical terugkomen. Na een ongeplande ontmoeting met Martijn, bleek Dennis net het type persoon te zijn wat Secta Medical begin 2022 zocht. Een jong iemand met kennis op het gebied van concepting, design, development en marketing. Hij gelooft in de visie van Secta Medical en kijkt uit naar de toekomst!

Inge Valkenburg Secta Medical 1

Inge Valkenburg

Operationeel manager

Inge is verantwoordelijk voor het begeleiden van de dagelijkse gang van zaken binnen Secta Medical. Een echte regelaar, een manusje-van-alles die ervoor zorgt dat werkprocessen goed verlopen en daar waar nodig worden verbeterd. Naast een efficiënte organisator is Inge ook bekend met medisch simulatieonderwijs en zal ze deze ervaring in zetten binnen Secta Medical daar waar nodig.

Cindy Kerkhof vierkant

Cindy Kerkhof

Trainer CTGi

Cindy heeft een achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige Obstetrie en is doorgegroeid tot praktijkopleider. Door haar specialisatie met de verloskunde is ze in aanraking gekomen met ondermeer de CTGi bij Secta Medical. Sinds enkele jaren verzorgt Cindy met veel plezier en passie de CTGi trainingen voor Secta Medical.

Ramon soer e1650452419649

Ramon Soer

Trainer REALITi

Ramon Soer is jaren werkzaam geweest als reanimatie coördinator in het Deventer ziekenhuis. Ramon kwam voor het eerst in aanraking met iSimulate tijdens het ERC-congres in Porto in 2010.

“Gelukkig is toen Secta Medical gestart met de verkoop van de ALSi zodat wij ook in het Deventer ziekenhuis daarmee konden trainen. De komst van de Realiti maakte het voor de cursisten nog reëler omdat we ook het uiterlijk van de eigen defibrillator konden gebruiken.”

Rond 2013 is Ramon is gestart bij Secta Medical om trainingen en uitleg in het oosten van Nederland te verzorgen. Omdat hij zo enthousiast is over deze manier van trainen en hij het zelf regelmatig gebruik tijdens scholingen, is het geen probleem om de gebruikers tips te laten zien.
Ramon hoopt nog meer klanten tegen te komen en ze als trainer en ervaringsdeskundige, veel tips en tricks mee te kunnen geven, met als doel de trainingen voor de medische cursisten nog realistischer en beter te maken, dan ze nu al zijn.

1517880305786

Tom Schmitte

Trainingen REALITi (België)

Tom Schmitte werkte als Belgisch verpleegkundige vele jaren op een Belgische spoedgevallendienst en was ook actief op de ambulance en PIT. Sinds 2012 werkt hij in Nederland als ambulanceverpleegkundige, maar blijft in België actief lesgeven in verschillende gespecialiseerde opleidingen binnen de acute zorg. Door zijn werk in Nederland en zijn kennis van de Belgische gezondheidszorg, vormt hij de ideale link tussen Nederland en België. Tom doet voor Secta Medical dan ook de productdemonstraties en trainingen voor de Belgische markt.