Interesse? Vraag een demonstratie of een proefplaatsing aan!

Aanvraagformulier

Debriefly

Debriefly is een nieuw feedback systeem, gebaseerd op IOS, en daardoor toepasbaar op MacBooks, iPads of iPods. Het systeem is geheel draadloos opgezet en dus eenvoudig te installeren.

Debriefly is de snelste en makkelijkste manier om de kracht van video-opnames te benutten om de kwaliteit van simulatie-onderwijs te verbeteren. Het systeem biedt complete oplossingen voor het nabespreken van trainingscasus aan, die zo eenvoudig te gebruiken zijn dat een uitgebreide training hiervoor niet eens nodig is.

Er kan gebruikt worden gemaakt van maximaal 5 iPads, iPods of iPhones die in het systeem worden gebruikt als camera. Door middel van statieven of klemmen kunnen de camera’s overal eenvoudig in de juiste positie worden gebracht.

AURiS biedt zo de mogelijkheid om geluiden toe te voegen aan uw simulaties voor veel minder dan de kosten van de huidige systemen. We kunnen dit doen door gebruik te maken van de huidige technologie, waardoor u toegang heeft tot zeer geavanceerde simulatietechnologie zonder zich zorgen te maken over de kosten die gewoonlijk in verband staan met dit simulatieniveau.

De IOS-apparatuur wordt gekoppeld aan een MacBook waarop de Debriefly App is gezet. Op één van de camera’s kan een draadloze microfoon worden aangesloten met een Bluetoothverbinding, die de kandidaat op zijn kleding krijgt waardoor het stemvolume altijd goed hoorbaar zal zijn.

U kunt op de MacBook ook markers aanbrengen op momenten dat er iets gebeurt dat u later wilt bespreken in de debriefing. Deze markers zijn terug te vinden in de gemaakte opnamen.

Er kan vanuit maximaal 5 posities worden gefilmd. Elke afzonderlijke opname kunt u, door hierop te klikken, zien in het hoofdscherm. Alle opnamen worden gebruikt om achteraf te kunnen debriefen, maar iedere opname wordt als een apart onderdeel opgeslagen zodat hetgeen u echt wilt bewaren in bijvoorbeeld een portfolio wordt opgeslagen.

ALSi opname

Debriefly is volledige aangepast om met de ALSi simulatie-unit te worden gebruikt waarbij ook de beelden van de aangesloten ALSi zichtbaar zijn op de MacBook en tevens worden opgenomen voor de debriefing.

Vraag vandaag nog een demonstratie aan!

 Een volledig werkende Debriefly is te vinden in onze showroom in Dordrecht in Nederland.

U kunt een afspraak maken om in onze showroom te komen kijken, al onze overige producten zijn hier ook te vinden.

Debriefly kan op afspraak op uw locatie gedemonstreerd worden.

Mail ons op info@sectamedical.nl of bel ons op 0031650234819