Interesse? Vraag een demonstratie of een proefplaatsing aan!

Aanvraagformulier

AURIS

Vanaf nu is het mogelijk om ook een stethoscoop te simuleren! AURiS is de stethoscoop die kandidaten leert te ausculteren en zo te luisteren naar hart-, long- en darmgeluiden.

Door de stethoscoop op het lichaam te plaatsen, activeert een sensor het geluidsbestand dat de instructeur heeft geselecteerd en de kandidaat hoort de geluiden door de stethoscoop.

Als de kandidaat de stethoscoop verwijdert, stopt het geluid. De Setup is net zo eenvoudig als het koppelen van de app met AURiS, die vervolgens de stethoscoop automatisch kalibreert. De stethoscoop is volledig draadloos en ontvangt stethoscoopgeluiden van de instructeur i-Pad over een afstand van maximaal 10 meter. Het systeem wordt geleverd met een aantal standaard geluiden, maar is eenvoudig uit te breiden.

AURiS biedt zo de mogelijkheid om geluiden toe te voegen aan uw simulaties voor veel minder dan de kosten van de huidige systemen. We kunnen dit doen door gebruik te maken van de huidige technologie, waardoor u toegang heeft tot zeer geavanceerde simulatietechnologie zonder zich zorgen te maken over de kosten die gewoonlijk in verband staan met dit simulatieniveau.

AURiS kan op afspraak op uw locatie gedemonstreerd worden.

Mail ons op info@sectamedical.nl of bel ons op 0031650234819