Interesse? Vraag een demonstratie of een proefplaatsing aan!

Aanvraagformulier

CTGi

CTGi is de eerste complete mobiele CTG-simulator op de iPad. CTGi is de verloskundige CTG-simulator van iSimulate, die een geavanceerde CTG-simulatie mogelijk maakt. 

Het systeem is een eenvoudige te bedienen. Met CTGi op 2 iPads is het mogelijk een casus te maken, ze op te slaan in een archief, CTG’s laten zien tijdens scholing of te gebruiken tijdens simulatietrainingen in de verloskunde. 

Naast het CTG is het ook mogelijk de vitale parameters van de zwangere in te stellen en tevens de relatie met het CTG zichtbaar te maken, zoals tijdens maternale koorts, een acute bloeddrukdaling of eclampsie.

De eerste foetale hartfrequentie simulator ter wereld in zijn soort!

De instructeur kan op zijn iPad de casus voorbereiden, ter plekke een casus of een specifiek patroon invoeren, de casus beheren en delen met andere instructeurs. Het gebruiksvriendelijke CTGi systeem maakt het mogelijk om zeer realistisch en eenvoudig casus te maken en in te zetten tijdens scholing en opleiding, CTG-beoordelingssessies en casussimulatie. Alle elementen van het CTG, zoals basishartfrequentie, variabiliteit, acceleraties, deceleraties en contracties, zijn aan te passen. Bij het maken van casus kan ook gebruik worden gemaakt van standaard CTG-patronen zoals gecompliceerde deceleraties, W-vormige deceleraties, sinusoïdale patronen, tachysystolie, uterushypertonie etc. De casus kan op diverse snelheden worden ingesteld. CTGi geeft de verloskundige casus-simulatie een extra dimensie waar en wanneer u maar wilt en in combinatie met willekeurig welke simulatiepop/fantoom.

 

Kortom: met CTGi creëer je een realistische CTG-registratie en houd je controle over de temperatuur, hartfrequentie, bloeddruk en saturatie van de zwangere. Alles wat CTGi biedt is erop gericht om u in staat te stellen zo realistisch en eenvoudig mogelijk CTG-simulaties te maken en te laten zien.

Voor de optimale gebruikerservaring wordt er van start tot finish gebruik gemaakt van het beste van mobiele technologie. CTGi is een simulatiesysteem dat gebouwd is voor geavanceerde simulatie en onderwijs met een eenvoudige en toegankelijk bediening.