ONZE PRODUCTEN

Interesse? Vraag een demonstratie of een proefplaatsing aan!

Aanvraagformulier

ALSi

ALSi zorgt ervoor dat scenario- en simulatieonderwijs snel, gemakkelijk en vrijwel intuïtief kunnen worden verzorgd. Het systeem bestaat uit twee, draadloos ,met elkaar verbonden iPads waardoor een ongekend flexibele toepassing ontstaat.

AURIS

Vanaf nu is het mogelijk om ook een stethoscoop te simuleren! AURiS is de stethoscoop die kandidaten leert te ausculteren en zo te luisteren naar hart-, long- en darmgeluiden.

CTGi

CTGi is de eerste complete mobiele CTG-simulator op de iPad. CTGi is de verloskundige CTG-simulator van iSimulate, die een geavanceerde CTG-simulatie mogelijk maakt. 

Debriefly

Debriefly is een nieuw feedback systeem, gebaseerd op IOS, en daardoor toepasbaar op MacBooks, iPads of iPods. Het systeem is geheel draadloos opgezet en dus eenvoudig te installeren.

Immersive

Welkom in de wereld waarin training en simulatie nog realistischer worden door het gebruik van meerdere zintuigen. In samenwerking met Immersive Interactive UK hebben onze technische experts een

LifeCast poppen

Onze Lifecast poppen zien eruit als echte mensen. Er kunnen specifieke verwondingen gesimuleerd worden (Optie), het gewicht is bijna levensecht en de gewrichten in de ledematen maken bewegingen mogelijk 

Opvouwbare ambulance

Deze veelzijdige trainingshulp zorgt biedt de mogelijkheid om mensen de beperkte ruimte in een ambulance te ervaren. Hierdoor is de opvouwbare ambulance bij uitstek geschikt voor trainings- en opleidingsdoeleinden.

REALITi

REALITi REALITi is het nieuwe software-systeem van iSimulate, met heel veel extra mogelijkheden en zal t.z.t. de huidige ALSi units gaan vervangen. Er bestaan 3 versies van de REALITi , REALITi Go, REALITi Plus en REALITi Pro. Alle versies zullen hieronder besproken worden.   REALITi Go De  REALITi Go wordt de vervanger van de ALSi. Dit zijn [...]

Simulatie-onderwijs naar een nieuw niveau

Simulatie-onderwijs neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen het onderwijs aan medische professionals. De vraag naar professionele apparatuur waarmee uiteenlopende situaties en toestandsbeelden nagebootst kunnen worden kan vanaf nu worden beantwoord. Met de iSimulate wordt nauwgezet uitgebeeld wat u bepaalt. De iSimulate is geschikt voor hoogwaardig onderwijs aan diverse niveau’s medische professionals.

Secta Medical is de organisatie die de iSimulate graag aan u komt tonen en demonstreren. Neem daarom gerust contact op met ons.

iSimulate