CTGi

Interesse? Vraag een demonstratie of een proefplaatsing aan!

Aanvraagformulier

De eerste Foetale Hartfrequentie Simulator ter wereld in zijn soort!

CTGi is de eerste complete mobiele CTG simulator op de iPad.CTGI is de verloskundige CTG simulator van iSimualte die een geavanceerde CTG simulatie mogelijk maakt. Het is een eenvoudige te bedienen systeem zonder hoge kosten. Met CTGi op 2 iPads is het mogelijk een CTG casus te maken, CTG casus opslaan in een archief, CTG’s laten zien tijdens scholing of te gebruiken tijdens

ctgi2verloskundige simulatie trainingen. Naast het CTG is het ook mogelijk de vitale parameters van de zwangere in te stellen en tevens de relatie met het CTG zichtbaar te maken, zoals tijdens maternale koorts, een acute bloeddrukdaling of tijdens een eclampsie van de zwangere.

De instructeur kan op zijn iPad de CTG casus voorbereiden, ter plekke een CTG casus of een specifiek patroon invoeren, casus beheren en delen met andere instructeurs. Het gebruiksvriendelijke CTGi systeem maakt het mogelijk om zeer realistisch en eenvoudig CTG casus te maken en in te zetten tijdens theorie verdiepende scholingen, CTG beoordelingssessies en casussimulatie. Alle CTG items zoals basishartfrequentie, variabiliteit, acceleraties, deceleraties en contracties zijn aan te passen.

 Bij het maken van CTG casus kan ook gebruik worden gemaakt van standaard
 CTG patronen zoals gecompliceerde deceleraties, W-vormige deceleraties, sinusoidale patronen, tachysystolie, uterushypertonie etc. De CTG casus kan in diverse snelheden ingesteld worden. CTGi geeft de verloskundige casussimulatie een extra dimensie waar en wanneer u maar wilt en in combinatie met willekeurig welke simulatiepop/fantoom.

CTGi Monitor

CTGi_Create

Kortom met CTGi creëer je een realistische CTG registratie en beheer je de temperatuur, hartfrequentie, bloeddruk en saturatie van de zwangere. Alles wat CTGi biedt is erop gericht om u in staat te stellen zo realistisch en eenvoudig mogelijk CTG simulaties te maken en te laten zien.
 
Wij zijn er zeker van dat u versteld zult staan van CTGi als toepassing binnen verloskundige simulatietrainingen.

Voor de optimale gebruikerservaring wordt er van start tot finish gebruik gemaakt van het beste van mobiele technologie.
  CTGi is een simulatiesysteem dat gebouwd is voor geavanceerde CTG simulatie en CTG onderwijs met een eenvoudig en toegankelijk bediening.

Download de demo vandaag nog!